Kom naar ons exclusief Theo brillen event donderdag 20 juni van 14u-21u

Onze brillenwinkel in Lede is speciaal ingericht om je even weg te halen van dagdagelijkse afleidingen. Zo kan je je volledig onderdompelen in wat jij wil, los van invloeden van buitenaf.

In de hele optiekzaak vind je verwijzingen naar de Oosterse cultuur die onze rust en kleurrijkheid weerspiegelen. Daardoor waan je je even in een andere, ontspannen wereld. Bij mooi weer kan je zonnebrillen passen op ons terras. Onze grote spiegels onder een zonnige hemel zorgen ervoor dat je de beste keuze maakt en ondertussen ook een beetje geniet.

Pak je tijd en vertel ons bij een kopje koffie wat je zoekt. We zijn er om je te helpen.

maak een afspraak

20200203 Carine Van Bossele Interieur 34

Bij ons vind je de vrijheid om in een ontspannende omgeving je droommontuur te ontdekken. Wij werken steeds op maat van je persoonlijkheid. Die klik vinden we ontzettend belangrijk, want een nieuw montuur kiezen doe je slechts deels met je ogen.

Je buikgevoel is een duidelijke richtingaanwijzer, zeker omdat een bril de visualisatie van je persoonlijkheid is. Daar geloven we steevast in.

20200203 Carine Van Bossele Interieur 03
20200203 Carine Van Bossele Interieur 18
20200203 Carine Van Bossele Interieur 20
20200203 Carine Van Bossele Interieur 33
20200203 Carine Van Bossele Interieur 22
20200203 Carine Van Bossele Interieur 28

Brillen passen, maar dan totaal anders.

Optiek lede oost vlaanderen aalst

Onze gut feeling is ook hetgeen ons hier bracht. Onze overdreven passie voor het vak, zowel voor de technische als de creatieve kant, leidde Carine Van Bossele Opticians naar meer dan 30 jaar expertise.

Carine gaf de zaak stevige wortels en dankzij ons groeit en bloeit die nog steeds verder.

Ons buikgevoel brengt ons soms ook naar andere oorden. Wees daarom niet verbaasd als je in onze winkel plots een kunstgalerij of kledij van een ontwerper met een opvallend verhaal vindt. We staan steeds paraat om je te helpen bij je brillenverhaal, maar experimenteren ook graag met andere creatieve collecties. Op die manier is er bij ons altijd iets te ontdekken. Onze deur staat altijd open!

- Veran & Kristien

Optiek lede oost vlaanderen aalst